Nélküled nincs Rádió X!

Tavaly rekordsokan támogattátok a Rádió X működését adótok 1%-ával. Igaz, az volt az első ilyen kampányunk, de ettől függetlenül is hatalmas hála jár nektek. Duplán boldogok leszünk ha így tesztek idén is, hiszen most újra itt a lehetőség, hogy úgy segítsétek a rádiótokat, hogy az nektek nem kerül semmibe. Álljatok mellénk, mert nélkületek nincs Rádió X! 

Újra megszóltaltak az 1% promók az éterben. Ez azt jelenti, hogy ismét itt az alkalom, hogy úgy segítsd a rádiód, hogy az neked nem kerül semmibe. Ez a cikk azért születik, hogy röviden megpróbáljuk összefoglalni a felajánlással és tevékenységünkkel kapcsolatos legfontosabb infókat. 

Nyilván felmerül benned, hogy miért épp egy rádiónak segíts, amikor annyi nemes civil ügy van. Jogos a kérdés, szóval reméljük, hogy a cikk végéig meggyőzünk! 

Engem már meggyőztetek, hol kell aláírni?

Számos módon igyekszünk segíteni nektek a felajánlásban. Szabó Norbi például felvett egy videót, amiben lépésről- lépésre elmagyarázza, hogy hogyan tudod megtenni a nyilatkozatod az ügyfélkapudon keresztül, alig pár perc alatt. 

Ha további segítségre van szükséged, csináltunk neked egy microsite-ot! Az alábbi címen megtalálsz mindent, ami fontos lehet: 

https://1szazalek.radiox.hu

Engem nem győztetek meg, miért nektek adjak pénzt?

Teljesen rendben van, ha még nem vagy biztos a döntésedben. A kérdésedre röviden annyi a válaszunk, hogy bár közel 100 önkéntes készíti a műsorokat, a működésünkhöz szükségünk van forrásokra. A Rádió X működtetése évente több millió forintba kerül, te viszont ingyen hallgathatod, sőt, részt is vehetsz benne! Folyamatosan azért dolgozunk, hogy az új generáció végre kapjon egy hangot, ami rólunk és nekünk szól. Az elmúlt években számos egyetemi programon vettünk részt, nemzetközi szinten is jelen vagyunk a közösségi rádiós életben és folyamatosan igyekszünk teret adni a feltörekvő, underground zenei mozgalmaknak és csapatoknak. Az elmúlt egy évben új kreatív tereket nyitottunk ki: Jankával és Zével filmes műsort indítottunk, mikrofont adtunk és adunk az underground érában tevékenykedő producereknek és még az éjszakai sávunk fejlesztésére is jutott időnk: kinyitottunk jópár zenei órát a soul, a világzene, a jazz és a lo-fi műfajoknak is.  

És persze: az új weboldal is elindult, amit épp most olvasol. Itt folyamatosan értesülhetsz az aktuális műsorainkról, és persze tevékenységünket is követheted

Szeretnék segíteni, de hogyan?

Először is nagyon köszönjük. A legnagyobb segítség, ha viszed a rádiód hírét: szólj a barátaidnak is erről a szuper közösségről, és ajánld fel nekik a segítséged adójuk 1%-ának felajánlása során. Nekünk nincsenek nagy pénzeink hirdetésekre és óriásplakátokra: a mi nagy erősségünk a közösségünk, amiben nagyon köszi, hogy te is részt veszel!

Adótok 1%-áról legkésőbb 2024. május 21-éig tudtok rendelkezni. Reméljük, hogy gondoltok ránk! Ha itt a cikk végén is vannak kérdéseid, vagy esetleg további segítségre lenne szükséged, küldj nekünk üzenetet itt, vagy a Facebook / Instagram oldalunkon keresztül!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!