Törtütemes népnevelés: megérkezett a Ruff On The Beat!

Mindig nagy örömmel mutatunk be új, a Rádió X éterében megszólaló műsorokat. Ezúttal régi X-es barátaink, Banter és Fiyuu fogtak bele egy izgalmas projektbe. Ruff On The Beat – Február 13-ától a Rádió X-en! Hallgasd, és jó lesz neked. 

Keddről szerdára virradóan éjféltől hagyományosan földalatti ütemek szólnak a Rádió X-en, csak mert nem szeretjük, amikor nyugodtan alszotok. És higgyétek el: ezt még lehet tovább fokozni – Fiyuu és Banter legalábbis nagyon biztosak ebben. Új műsor indul ugyanis ebben a zenei sávban Ruff On The Beat (ROTB) címmel, ami nem kevesebbre vállalkozik, minthogy megteremti az audiovizuális produceri workshop fogalmát, és bemutatja a hazai törtütem-világ titkait nektek is!

Az ROTB fő célja, hogy különleges törtütemű kalandokat nyújtson a műfaj kedvelőinek és még nem kedvelőinek. Mixtape és Podcast sorozatunk keretei között szeretnénk egyberántani a szféra gazdag és változatos világát!

– így foglalta össze a célokat Banter, a műsor egyik házigazdája. És ennél jobban igazából mi sem tudjuk körülírni, hogy miről szólnak majd a műsorok. Nem is nagyon cifráznánk tovább, higgyétek el: jó lesz. Szóval a heti terápiás adagért ne felejtsd el bekapcsolni a rádiót! Tudod, keddről szerdára virradóan éjféltől, hajnali 1-ig. Ott tali! 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!