Filmes műsor a rádióban?

Szóval az úgy volt, hogy valamelyik este beszélgettünk Jankával és Zével, hogy kellene nektek valami új műsort csinálni. A logika rendes menete szerint persze filmeket bemutogatni egy rádiós műsorban kicsit meredek, de ők megoldják. Egyébként is: amikor a nyolcadik sör után elmondod a haverodnak, hogy a Money Heist alapján simán kipakolod te is a sarki OTP-t, ott sincs kép, nem? Na ugye. Szóval kapcsold be a rádiót kedd este hétkor, és hallgasd a Screenplayt!

Filmes műsort csinálni a rádióban érdekes kísérlet, de egyáltalán nem lehetetlen. Egyrészt mert van egy szuper Jankánk, aki ezt már évek óta csinálja gamer témákban is, másrészt mert van egy szuper Zénk, aki még friss rádiós, és szerencsére nem igazán érdeklik ilyen műfaji határoknak nevezett hülyeségek. 

Biztos már járt benned az a nagyon rossz érzés, amikor hullafáradtan hazaestél késő este, néznél valamit, de fogalmad nincs, hogy mit. Aztán mégis találtál valamit, amiről rögtön ki is derült, hogy borzasztó. Az idő elment, te pedig szomorú lettél. Szerencsére most már van megoldás: csak kapcsold be a rádiót kedd este hétkor, és hallgasd a Screenplayt! Az első adást január 23-án hallhatod az X Night Session előtt. Ez nem egy tipikus cukiskodó filmajánló lesz. Bőven belefér a kritika és persze a kötelező néznivalók. Ettől pedig jó lesz neked, örülni fogsz, és kitör a világbéke. 

Ha pedig nem tudsz várni jövő hétig… nos, akkor sajnos nem nagyon tudunk segíteni, de ha esetleg ötleted van, vagy netán van nagyon kedvenc és nagyon nem kedvenc filmed és/vagy sorozatod, akkor írd meg nekünk a jobb felső sarokban, az X Kontakt menüpont alatt. 

Screenplay – Minden kedden 19 órától a Rádió X műsorán!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!