A movie-based programme on the radio?

Szóval az úgy volt, hogy valamelyik este beszélgettünk Jankával és Zével, hogy kellene nektek valami új műsort csinálni. A logika rendes menete szerint persze filmeket bemutogatni egy rádiós műsorban kicsit meredek, de ők megoldják. Egyébként is: amikor a nyolcadik sör után elmondod a haverodnak, hogy a Money Heist alapján simán kipakolod te is a sarki OTP-t, ott sincs kép, nem? Na ugye. Szóval kapcsold be a rádiót kedd este hétkor, és hallgasd a Screenplayt!

Filmes műsort csinálni a rádióban érdekes kísérlet, de egyáltalán nem lehetetlen. Egyrészt mert van egy szuper Jankánk, aki ezt már évek óta csinálja gamer témákban is, másrészt mert van egy szuper Zénk, aki még friss rádiós, és szerencsére nem igazán érdeklik ilyen műfaji határoknak nevezett hülyeségek. 

Biztos már járt benned az a nagyon rossz érzés, amikor hullafáradtan hazaestél késő este, néznél valamit, de fogalmad nincs, hogy mit. Aztán mégis találtál valamit, amiről rögtön ki is derült, hogy borzasztó. Az idő elment, te pedig szomorú lettél. Szerencsére most már van megoldás: csak kapcsold be a rádiót kedd este hétkor, és hallgasd a Screenplayt! Az első adást január 23-án hallhatod az X Night Session előtt. Ez nem egy tipikus cukiskodó filmajánló lesz. Bőven belefér a kritika és persze a kötelező néznivalók. Ettől pedig jó lesz neked, örülni fogsz, és kitör a világbéke. 

Ha pedig nem tudsz várni jövő hétig… nos, akkor sajnos nem nagyon tudunk segíteni, de ha esetleg ötleted van, vagy netán van nagyon kedvenc és nagyon nem kedvenc filmed és/vagy sorozatod, akkor írd meg nekünk a jobb felső sarokban, az X Kontakt menüpont alatt. 

Screenplay – Minden kedden 19 órától a Rádió X műsorán!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!