Bug Presents: Megérkezett a toldyuuso film!

Készültünk egy meglepetéssel! Másfél héttel ezelőtt a toldyuuso duó volt a Rádió X és a Bug Presents vendége, akik egy igazán különleges live sessionnel robbantották fel a stúdiót. Az egész projekt már önmagában nagyon izgalmas, de szerettünk volna egy dupla csavart vinni bele. Szóval csináltunk nektek egy filmet. Szeressétek! 

Ha jól számolom, eddig 28 alkalommal küldtetek “Bug for President” tartalmú üzeneteket az élő műsorok alatt – és amúgy igazatok van. Nincs két egyforma csütörtök éjszaka: péntekre virradóan éjféltől egyig a hazai Drum and Bass és Underground szcéna egyik legmeghatározóbb műsorának adjuk a mikrofont a Rádió X-en. 

Január 12-én a toldyuuso duó látogatott el hozzánk. A srácok zsenik, az adásainkban korábban már sokszor sokféle zenét hallhattatok tőlük – legutóbb pedig Beton.Hofi társult hozzájuk egy közös darabra. Ezek az újszerű zenék most megszólaltak élőben is. Bug megszervezte és prezentálta a műsort, Sznoka (szoknom kell még, hogy újabban a Szabó Norbit használja) és KáDé pedig fogott 1-1 kamerát és lefilmezte az egészet.

….és ezekből az apró kis darabokból végre megszületett a toldyuuso film! 

Sznoka – aki ezt az egész anyagot megvágta és akinek a polgári nevét még nem tanultam meg – saját bevallása szerint most egy darabig biztosan nem akar még csak hallani sem semmiről ami vágás. Szóval nézzétek meg sokszor az alábbi videót és szeressétek! Ha pedig szeretitek, Sznoka örülni fog (nem csak Ő, amúgy mindenki örülni fog), és talán még csinálunk hasonlót. Biztosak vagyunk benne ugyanis, hogy még sok egészen szuper műsor áll előttünk – egyben nagyon büszkék vagyunk azokra, akik segítettek, hogy ez a szuper adás elkészülhessen! 

Szóval itt a film, hozzatok magatokkal rá még egy embert! 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!