Európa ismét magyar zenét hallgat!

Vasárnap éjszaka mindig történik valami, és a szokásosnál is furcsább zene szól a Rádió X-en. 1 éve hallható az Indiere műsora a kedvenc rádiódban, és jó látni, hogy szeretitek! Szóval itt az ideje megint egy kis hazai, koncepciózus káoszt vinni az európai éterbe. 

Az Indiere – Independent Radio Exchange program célja, hogy Európa feltörekvő zenészeit, zenei szcénáját mutassa be 8 ország közösségi rádióin keresztül. Minden héten más-más ország zenei összeállítását hallhatjátok – Szlovénia, Spanyolország, Franciaország, Írország, Horvátország, Ausztria, Németország és Magyarország legizgalmasabb zenéi hangoznak el. 

Az adásokat a felsorolt országokban több mint 100 közösségi rádió sugározza Európa számos pontján. A következő epizódot a budapesti Civil Rádió készíti, a Rádió X közreműködésével. 

Az Indiere 94. adásában többek között a feloszlás után visszatérő Qualitons zenekar felvételeit hallgathatjuk meg. Válogatunk még a Samurai Drive és a 30Y friss kiadványaiból, a műsor végén pedig egy külön blokkot szentelünk a magyar drum and bass és breakbeat kultúrának, ahol mások mellett MC Fedora egyik friss trackje is hallható lesz. 

Hallgasd a műsort Európa-szerte a kedvenc közösségi rádiód műsorán. Kapd el az adást a Rádió X-en, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka, éjféltől hajnali 1 óráig!

Addig is ajánljuk figyelmetekbe az Indiere korábbi műsorait. Hallgassátok vissza őket alább, vagy a Rádió X archívumán keresztül!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!