4 éve szól a Rádió X!

4 éve szólalt meg először az interneten a Rádió X! A születésnapot az X közösség egy háromnapos táborban ünnepelte, ahol sok zenéléssel, közös ötleteléssel és némi múltidézéssel töltöttük az időt. Olvasd el a beszámolónkat!

Péntek, 6.00

Cseng az óra, és bár a Rádió X csapata nem éppen sorolható a hajnali kelők lelkes táborába, a születésnapi eseményünk szervezői egy emberként ugrottak ki az ágyból. Nyilván ezt tették, hisz végre 4 éves lett a Rádió X, ráadásul 3 napra a közösség legnagyobb része Hévízgyörkön verődött össze, ami önmagában jó motiváció. És ha már szervezők, rögtön itt a cikk elején köszönetet mondunk mindenkinek, akik a táborunk megszervezésében segítségünkre voltak. Felsorolni aligha lehet őket, mert a teendőkből mindenki igyekezett részt vállalni, de abban egységes a rádiós konszenzus, hogy Palo nagyon jókat főzött. Köszönjük neki, és mindenkinek!

Miért találkoztunk?

A Rádió X mintegy 100 önkéntes műsorkészítő “terméke”. A közösség óriási, és a napi rohanásban sokszor nem jut elég időnk egymásra, így arra gondoltunk, hogy egy közös elvonulás sokat segíthetne hogy jobban megismerjük egymást, közösen ötleteljünk, jól érezzük magunkat. Így is lett! A 3 napos Rádió X tábor a résztvevők szerint felejthetetlen élmény volt, szóval már most gondolkodunk a folytatáson. Sokat beszélgettünk a műsorstruktúránk fejlesztéséről, a rádió jobbá tételéről, és a fejlődésünk lehetséges lépcsőfokairól. Workshop- szerűen igyekeztünk vázolni emellett további terveinket is, ezekről majd később, addig is ne feledjétek el nekünk adni adótok 1%-át, most ez a legfontosabb. Az biztos, hogy az együttlét nem volt hiába, hallani fogjátok az eredményt. Stay tuned, ha pedig kicsit belehallgatnál a tábor hangulatába, pörgesd vissza az élő műsorainkat a helyszínről:

Hogyan tovább?

2024-ben is Rádió X! Komoly évre készülünk, hiszen jövőre lesz fél évtizedes a közös projektünk. Szeretnénk tovább erősíteni belső közösségünket, emellett szeretnénk az eddigieknél sokkal jobban megszólítani Titeket, a hallgatóinkat is. Tudjuk ugyanis, hogy ez a 4 évünk nélkületek nem jöhetett volna össze, szóval itt a cikk végén természetesen a leghálásabbak nektek vagyunk. Legyünk együtt a következő 365 napban is jobb zenével és jobb szöveggel!

Csináltunk menő aftervideót is, nézzetek rá, ha pedig szívesen nézegetnétek képeket, ajánljuk tegnapi Facebook posztunkat

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...