Europe is listening to Hungarian music again!

Vasárnap éjszaka mindig történik valami, és a szokásosnál is furcsább zene szól a Rádió X-en. 1 éve hallható az Indiere műsora a kedvenc rádiódban, és jó látni, hogy szeretitek! Szóval itt az ideje megint egy kis hazai, koncepciózus káoszt vinni az európai éterbe. 

Az Indiere – Independent Radio Exchange program célja, hogy Európa feltörekvő zenészeit, zenei szcénáját mutassa be 8 ország közösségi rádióin keresztül. Minden héten más-más ország zenei összeállítását hallhatjátok – Szlovénia, Spanyolország, Franciaország, Írország, Horvátország, Ausztria, Németország és Magyarország legizgalmasabb zenéi hangoznak el. 

Az adásokat a felsorolt országokban több mint 100 közösségi rádió sugározza Európa számos pontján. A következő epizódot a budapesti Civil Rádió készíti, a Rádió X közreműködésével. 

Az Indiere 94. adásában többek között a feloszlás után visszatérő Qualitons zenekar felvételeit hallgathatjuk meg. Válogatunk még a Samurai Drive és a 30Y friss kiadványaiból, a műsor végén pedig egy külön blokkot szentelünk a magyar drum and bass és breakbeat kultúrának, ahol mások mellett MC Fedora egyik friss trackje is hallható lesz. 

Hallgasd a műsort Európa-szerte a kedvenc közösségi rádiód műsorán. Kapd el az adást a Rádió X-en, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka, éjféltől hajnali 1 óráig!

Addig is ajánljuk figyelmetekbe az Indiere korábbi műsorait. Hallgassátok vissza őket alább, vagy a Rádió X archívumán keresztül!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!