Földalatti: friss underground válogatással jön a Macrocell! 

A Földalatti szombati adásában ismét Vrama ugrott a pult mögé két órára és szerencsére volt pár percünk beszélgetni kicsit a Macrocell Records új projektjéről is, mely keretében egy új válogatás készül a hazai underground javával, 140 BPM-en. Még csatlakozhatsz is, szóval mindenképp olvass tovább!

A Macrocell Recordsról már több alkalommal esett szó a Rádió X-en. A kiadó vezetője, Vrama, a rádió gyakori vendége és csinálója és nagy szerencsénkre folyamatosan valamilyen új projekten töri a fejét. Nem változott ez a nyár beköszöntével sem. 

Létezik egy 140 Budapest nevű közösség, amely nagy számban tömöríti a hazai dubstep, grime, drill és basszuszenei közeget, érdemes csatlakozni már csak a bulipromók miatt is, de szuper megjelenéseket is találtok a csoporton belül. Most a résztvevők között (is) Vrama felvetette, hogy érdemes lenne a fentebb felsorolt műfajokból ismét egy válogatáslemezt kiadni. Azért írjuk, hogy ismét, mert maga az elképzelés 3 éve született meg, és egy album már meg is jelent. Ennek jöhet most a második része (140BUDAPEST – vol.2) – és a jó hír az, hogy a lemezen akár te is helyet kaphatsz!

Ha úgy érzed, hogy a fent megjelölt műfajok valamelyikében mozogsz, stimmel a tempó és lenne egy zenéd amire minden haverod azt mondja, hogy nagyon jó, de félsz, hogy hazudnak, ezért igazából már le is tettél arról, hogy valaha is megjelentesd, sürgősen írj a kiadónak! A Macrocell Records csapatát eléritek a macrocellrecords@gmail.com címen. 

A lemez megjelenéséhez a srácok ráadásul hagyományosan társítanak egy bemutató bulit is, készülnek menő mörcsök, szóval mindenképp érdemes lesz artistként, de hallgatóként is követni őket – a friss infókról tuti beszámolunk majd a Rádió X-en is! 

A Földalatti teljes műsorát lepörgetheted az alábbi lejátszóra kattintva, vagy a Rádió X archívumán keresztül. Az interjút megtalálod 1:00:45-nél! 🙂 Addig is keresd Vramát mindenhol is, a kiadót pedig szintén.  

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...