Földalatti: friss underground válogatással jön a Macrocell! 

A Földalatti szombati adásában ismét Vrama ugrott a pult mögé két órára és szerencsére volt pár percünk beszélgetni kicsit a Macrocell Records új projektjéről is, mely keretében egy új válogatás készül a hazai underground javával, 140 BPM-en. Még csatlakozhatsz is, szóval mindenképp olvass tovább!

A Macrocell Recordsról már több alkalommal esett szó a Rádió X-en. A kiadó vezetője, Vrama, a rádió gyakori vendége és csinálója és nagy szerencsénkre folyamatosan valamilyen új projekten töri a fejét. Nem változott ez a nyár beköszöntével sem. 

Létezik egy 140 Budapest nevű közösség, amely nagy számban tömöríti a hazai dubstep, grime, drill és basszuszenei közeget, érdemes csatlakozni már csak a bulipromók miatt is, de szuper megjelenéseket is találtok a csoporton belül. Most a résztvevők között (is) Vrama felvetette, hogy érdemes lenne a fentebb felsorolt műfajokból ismét egy válogatáslemezt kiadni. Azért írjuk, hogy ismét, mert maga az elképzelés 3 éve született meg, és egy album már meg is jelent. Ennek jöhet most a második része (140BUDAPEST – vol.2) – és a jó hír az, hogy a lemezen akár te is helyet kaphatsz!

Ha úgy érzed, hogy a fent megjelölt műfajok valamelyikében mozogsz, stimmel a tempó és lenne egy zenéd amire minden haverod azt mondja, hogy nagyon jó, de félsz, hogy hazudnak, ezért igazából már le is tettél arról, hogy valaha is megjelentesd, sürgősen írj a kiadónak! A Macrocell Records csapatát eléritek a macrocellrecords@gmail.com címen. 

A lemez megjelenéséhez a srácok ráadásul hagyományosan társítanak egy bemutató bulit is, készülnek menő mörcsök, szóval mindenképp érdemes lesz artistként, de hallgatóként is követni őket – a friss infókról tuti beszámolunk majd a Rádió X-en is! 

A Földalatti teljes műsorát lepörgetheted az alábbi lejátszóra kattintva, vagy a Rádió X archívumán keresztül. Az interjút megtalálod 1:00:45-nél! 🙂 Addig is keresd Vramát mindenhol is, a kiadót pedig szintén.  

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...