Földalatti: erősen indul a basszus-zenei klubszezon! 

Két hónap múlva már csak 9 napra leszel attól, hogy meghitt környezetben a karácsonyfa alatt kóstold végig az ünnepi asztalt, amitől rendes embernek utóbb lelkifurdalása lesz, de nem neked, hisz már most azon gondolkozol, hogy pörgesd el a felesleges kalóriákat. Szerencsére van neked Rádió X, ami most is segít, itt van rögtön két mozgásgyakorlat az őszi klubszezonra, amiket nem érdemes kihagyni! 

Bass Theory Club @ A38

November 8-án ismét megrendezésre kerül a nagy múltra visszatekintő basszus-zenei mozgolódás, a Bass Theory Club. Az őszi szezonhoz igazodva az event ezúttal az A38 Orrbárjában kap helyet, de nem sokat – összesen 100 jegyet tudtok elkapkodni, szóval érdemes időben vásárolgatni, ha ott lennétek. A bulit egyébként Bergi jegyzi – aki a fellépők között is feltűnik majd – neki sokat köszönhet az underground ezen szeglete, rengeteg esemény rendezésében működött közre, sőt, részt vett a Rádió X műsorán már emlegetett Budapest 140 projekt első fordulójában is. A színpadon megfordul majd Cadik, Zosha, Vrama, Bergi valamint Frozen Dubs. Utóbbi szereplő Frozen Plates néven futtat egy kiadót is, amely mára basszus-zenei körökben gyakorlatilag világhírű. A hely zseni, a lineup is erős, szóval már csak ott kell lennetek! 

Megérkezett a Budapest 140 – vol.2!

…a Macrocell Records a megjelenést pedig rögtön össze is köti egy ígéretes bulival november 15-én a Telepen. A projekt keretében válogatás készül a hazai underground javával, 140 BPM-en, ráadásul immáron a második lemez jön, amit a Rádió X is nagy örömmel ad közre. A buli ingyenes, a kiadvány szelektorai pedig nagy számban képviseltetik magukat. Itt lesz a Rádió X műsorából is ismerős Epnu (HR), Ethics (UK), Korode (UK), Lapa (UK), Seek:id (UK) és Vrama is. Az ígéret szerint Ethics is felpattan majd a mikrofonhoz, hogy valóban felforrósítsa az eseményt. Frissen, ropogósan szólnak majd tehát a basszus-zenei ütemek, nem érdemes kihagyni! Az eseményt addig is keressétek a Facebookon, hamarosan jönnek a további infók is. A Budapest 140 projektről korábban egyébként bővebben is beszéltünk a Földalattiban, az alábbi lejátszón vissza tudtok hallgatni kedvcsinálóként egy jó Vrama mixet, és a témában készített interjút is. 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...