Zágrábi dubstep a nyárzáró Földalattiban

Vrama vette kézbe a Földalatti szerkesztését augusztus 31-én, a nyár utolsó napján. A műsorban első felében Horvátországba repültünk: a zágrábi ütemeket Epnu szállította az X-en! Hallgassatok bele! 

A nyár végével igyekeztünk valami érdekes és nem szokásos műsorral meglepni titeket. A Földalatti szerkesztését augusztus 31-én átvette Vrama, több apropóból is. Egyrészt ugye, hogy vége az évszaknak, de ami fontosabb: szeptember 13-án megjelenik egy újabb kislemez a Macrocell Records gondozásában. Ez már a  MCRCLL010; a Boing kislemezen Epnu hozott 3 dubstepet, az egyikbe ezek közül a linken már bele is hallgathattok. 

A Földalattiban Epnu most jelent meg először, de reményeink szerint nem utoljára. Horvátországból, Zágrábból érkezett. A dubstep műfajt valamikor 2012 körül fedezte fel, 2016 óta pedig rendszeresen játssza és készíti ezeket DJ-ként és producerként egyaránt. Epnu hangzása nem a megszokott ketrecharcos irányokba visz, sokkal inkább meghatározzák az ütőhangszerek és néhány zseni sub bass. Miután találkozott és rendezvényeket szervezett a zágrábi Volumen kollektívával, most folyamatosan újabb és újabb projekteken dolgozik. 

A műsor második felében beugrott egy szuper szettre Vrama is, szóval ha nagyon hivatalosak akarunk lenni, ő zárta a nyarat a Rádió X-en. Ha lemaradtatok róla, a műsort már vissza tudjátok hallgatni az X archívumban, vagy az alábbi lejátszón keresztül örökké, és még kicsit tovább is: 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...