Bug Presents: Underground a körúton kívül? 

Van az a gondolat ami egyszerűen temeti a Budapesten kívüli underground kultúrát, mondván, hogy nincs rá igény, se közönség, se befogadóhely. Néha még mi is hajlamosak voltunk beleesni ebbe a tévedésbe, de a legutóbbi Bug Presents után többet már nem fogunk. Zamasu in da house! 

Tovább folytatódott a Bug Presents sorozat a Rádió X műsorán. Vendégünk ezúttal Zamasu volt, aki egy baromi ügyes feltörekvő tehetség és már nem először jár a Rádió X stúdiójában. A késő esti szelekciót ezúttal két részre bontotta: a műsor első fele a dancefloor- körüli témákat járta be, aztán a másodikban jöhetett a jumpup. 

Mindig elmondjuk, hogy azért szeretünk késő esti műsorokat csinálni, mert ilyenkor már bőven van időnk beszélgetni. És milyen jó, hogy megint volt. Zamasu kicsit beavatott minket saját zenei filozófiájába és a válogatás nehézségeibe is (már ha a cél az, hogy valaki maradjon is a tánctéren). 

Vendégünk egyébként a méltán népszerű Szeged városából érkezett, és ha már így alakult, a helyi underground kultúráról is kérdeztük kicsit. Ő maga gyakran a Moontrip nevű csapattal járja az éjszakát, de a műsorban megemlítettük a Unibass és a Gather2gether nevű szuper közösségeket is, akik folyamatosan baromi kemény munkával színesítik a szegedi éjszakai életet. 

Mindig nagyon szeretünk ilyen szuper közösségekről hírt adni, szóval egyrészt szívből drukkolunk ezeknek a csapatoknak, másrészt Zamasunak, akiről ha lemaradtál, mindenképp hallgasd vissza az alábbi lejátszón keresztül, vagy a Rádió X archívumából. 

Ha pedig szeretnéd, hogy továbbra is ilyen és ehhez hasonló szuper műsorok készüljenek, ne feledd el nekünk adni adód 1%-át. Minden további infót megtalálsz ide kattintva, előre is köszönjük!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

The new Radio X studio

Az elmúlt heteket a kialvatlansággal, kilátástalansággal és a slim fit pénztárca – jelzőkkel tudnám körülírni számotokra a legpontosabban, melyet a

Tovább...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!