Bug Presents: Underground a körúton kívül? 

Van az a gondolat ami egyszerűen temeti a Budapesten kívüli underground kultúrát, mondván, hogy nincs rá igény, se közönség, se befogadóhely. Néha még mi is hajlamosak voltunk beleesni ebbe a tévedésbe, de a legutóbbi Bug Presents után többet már nem fogunk. Zamasu in da house! 

Tovább folytatódott a Bug Presents sorozat a Rádió X műsorán. Vendégünk ezúttal Zamasu volt, aki egy baromi ügyes feltörekvő tehetség és már nem először jár a Rádió X stúdiójában. A késő esti szelekciót ezúttal két részre bontotta: a műsor első fele a dancefloor- körüli témákat járta be, aztán a másodikban jöhetett a jumpup. 

Mindig elmondjuk, hogy azért szeretünk késő esti műsorokat csinálni, mert ilyenkor már bőven van időnk beszélgetni. És milyen jó, hogy megint volt. Zamasu kicsit beavatott minket saját zenei filozófiájába és a válogatás nehézségeibe is (már ha a cél az, hogy valaki maradjon is a tánctéren). 

Vendégünk egyébként a méltán népszerű Szeged városából érkezett, és ha már így alakult, a helyi underground kultúráról is kérdeztük kicsit. Ő maga gyakran a Moontrip nevű csapattal járja az éjszakát, de a műsorban megemlítettük a Unibass és a Gather2gether nevű szuper közösségeket is, akik folyamatosan baromi kemény munkával színesítik a szegedi éjszakai életet. 

Mindig nagyon szeretünk ilyen szuper közösségekről hírt adni, szóval egyrészt szívből drukkolunk ezeknek a csapatoknak, másrészt Zamasunak, akiről ha lemaradtál, mindenképp hallgasd vissza az alábbi lejátszón keresztül, vagy a Rádió X archívumából. 

Ha pedig szeretnéd, hogy továbbra is ilyen és ehhez hasonló szuper műsorok készüljenek, ne feledd el nekünk adni adód 1%-át. Minden további infót megtalálsz ide kattintva, előre is köszönjük!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...