Esti Mesék: Létezik még elérhető zenei tehetséggondozás? 

A Wild Boar Project tevékenységével mindig nagyon szimpatizáltunk a Rádió X-en. Egyrészt köt minket a csapathoz egy régebbi barátság, másrészt pedig ezen a hétvégén ismét rájöttünk, hogy szuper dolgokat csinálnak. Szóval ha meghallgatnál egy adást egy szervezetről, ami kicsit visszaadja a hited a mai zenei világban, vagy csak megnéznéd Balázs nagyon boldog fejét, amikor rájön, hogy honnan ered a Wild Boar név, akkor mindenképp olvass tovább! 

Pusztai Boglárka, a Wild Boar Project alapítója és főszervezője volt a vendégünk az Éjszakai Járat legutóbbi műsorában. A mozgalom elindítását néhány lelkes fiatal még a karantén-körüli időkben határozta el. Akkoriban számos, a visegrádi erdőben megtartott bulin keresztül kezdték el közösségüket kiépíteni, ami – a jelek szerint – azóta is együtt mozog a csapattal. 

A Wild Boar Project az utóbbi időben főleg az igényes house zenei eseményeivel veteti észre magát a hazai éjszakai életben. A bulik szervezésénél viszont szerencsére nem állnak meg, sőt! Folyamatosan kutatják az új tehetségeket, különböző open-deck bulikon keresztül pedig bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a feltörekvőknek. 

Bogi egyfajta “szerelemprojektként” beszélt a Projectről, melynek célja – elmondása szerint – soha nem a haszonszerzés volt, hanem egy baráti közösség és egy olyan atmoszféra megteremtése az eseményeken, ahol “jó lenni”. 

A tehetségek támogatásáról szólva ráadásul a Wild Boar Project alapítója és főszervezője hozzátette:

“Szívesen kapcsolatba kerülünk azokkal is, akik csak most kezdenek zenével foglalkozni. Nem tudod használni a pultot? Szólj nekünk és segítünk!”

A beszélgetést – bátran mondhatjuk – igazán inspiráló volt hallani, szóval innen kívánunk sikereket a csapatnak a következő időszakra is, egyben reméljük, hogy a jövőben többet látjuk és halljuk egymást az éterben!

…na de hogy honnan is ered a Wild Boar név, azt nem áruljuk el ilyen könnyen. Hallgassátok vissza az Esti Mesék legújabb adását az alábbi lejátszón, vagy a Rádió X archívumán keresztül! A műsor egyben vissza is nézhető az Éjszakai Járat YouTube csatornáján. 

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

The new Radio X studio

Az elmúlt heteket a kialvatlansággal, kilátástalansággal és a slim fit pénztárca – jelzőkkel tudnám körülírni számotokra a legpontosabban, melyet a

Tovább...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!