Esti Mesék: Létezik még elérhető zenei tehetséggondozás? 

A Wild Boar Project tevékenységével mindig nagyon szimpatizáltunk a Rádió X-en. Egyrészt köt minket a csapathoz egy régebbi barátság, másrészt pedig ezen a hétvégén ismét rájöttünk, hogy szuper dolgokat csinálnak. Szóval ha meghallgatnál egy adást egy szervezetről, ami kicsit visszaadja a hited a mai zenei világban, vagy csak megnéznéd Balázs nagyon boldog fejét, amikor rájön, hogy honnan ered a Wild Boar név, akkor mindenképp olvass tovább! 

Pusztai Boglárka, a Wild Boar Project alapítója és főszervezője volt a vendégünk az Éjszakai Járat legutóbbi műsorában. A mozgalom elindítását néhány lelkes fiatal még a karantén-körüli időkben határozta el. Akkoriban számos, a visegrádi erdőben megtartott bulin keresztül kezdték el közösségüket kiépíteni, ami – a jelek szerint – azóta is együtt mozog a csapattal. 

A Wild Boar Project az utóbbi időben főleg az igényes house zenei eseményeivel veteti észre magát a hazai éjszakai életben. A bulik szervezésénél viszont szerencsére nem állnak meg, sőt! Folyamatosan kutatják az új tehetségeket, különböző open-deck bulikon keresztül pedig bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a feltörekvőknek. 

Bogi egyfajta “szerelemprojektként” beszélt a Projectről, melynek célja – elmondása szerint – soha nem a haszonszerzés volt, hanem egy baráti közösség és egy olyan atmoszféra megteremtése az eseményeken, ahol “jó lenni”. 

A tehetségek támogatásáról szólva ráadásul a Wild Boar Project alapítója és főszervezője hozzátette:

“Szívesen kapcsolatba kerülünk azokkal is, akik csak most kezdenek zenével foglalkozni. Nem tudod használni a pultot? Szólj nekünk és segítünk!”

A beszélgetést – bátran mondhatjuk – igazán inspiráló volt hallani, szóval innen kívánunk sikereket a csapatnak a következő időszakra is, egyben reméljük, hogy a jövőben többet látjuk és halljuk egymást az éterben!

…na de hogy honnan is ered a Wild Boar név, azt nem áruljuk el ilyen könnyen. Hallgassátok vissza az Esti Mesék legújabb adását az alábbi lejátszón, vagy a Rádió X archívumán keresztül! A műsor egyben vissza is nézhető az Éjszakai Járat YouTube csatornáján. 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!