Berlini vibeok és különleges vendégek az Alive Selectionben! 

Németországból érkezett az Alive Selection legutóbbi adásának vendége. Fab Massimo nem egyedül állt a pult mögött: Raven Razavival kiegészülve olyan zenei utazást hoztak össze, amire még biztosan sokáig emlékezni fogunk! 

Múlt hét szombaton igazi berlini vibeok árasztották el a Rádió X-es étert. Az adás nem volt előzmény nélküli: A Dark9 csapata Raven Razavi vezetésével “One Night in Berlin” címmel rendezett egy szuperjól sikerült bulit, ezt pedig – ahogy illik – egy sajátos afterrel a rádióban zárták. 

Raven Razavit nem kell bemutatnunk nektek, több alkalommal is játszott már az X-en, és kétség nem fér hozzá, hogy mindig nagyon imádjuk. Ezúttal pedig volt olyan jófej, hogy magával hozta Fab Massimot is, aki a fentebb említett buli Németországból érkező fellépője volt.

A Berlinben élő, félig német, félig Puerto Ricó-i zenei producer Fab Massimo mindig is zenész volt a szíve mélyén. Több mint egy évtizedes zenei produceri tapasztalattal a háta mögött a Tech House saját, Rolling Tech House nevű, egyedi értelmezésében állapodott meg, amely – bevallása szerint – egyfajta menekülés a jelenlegi szcénát elárasztó kommersz irányok elől.

Ha ezt a két zseniális embert összetesszük, akkor – már nyilván sejtitek – olyan adás jön létre, amit nem felejtünk el egyhamar. Ha lemaradtatok volna, akkor hallgassátok vissza az alábbi lejátszón, vagy a Rádió X archívumán keresztül!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!