Berlini vibeok és különleges vendégek az Alive Selectionben! 

Németországból érkezett az Alive Selection legutóbbi adásának vendége. Fab Massimo nem egyedül állt a pult mögött: Raven Razavival kiegészülve olyan zenei utazást hoztak össze, amire még biztosan sokáig emlékezni fogunk! 

Múlt hét szombaton igazi berlini vibeok árasztották el a Rádió X-es étert. Az adás nem volt előzmény nélküli: A Dark9 csapata Raven Razavi vezetésével “One Night in Berlin” címmel rendezett egy szuperjól sikerült bulit, ezt pedig – ahogy illik – egy sajátos afterrel a rádióban zárták. 

Raven Razavit nem kell bemutatnunk nektek, több alkalommal is játszott már az X-en, és kétség nem fér hozzá, hogy mindig nagyon imádjuk. Ezúttal pedig volt olyan jófej, hogy magával hozta Fab Massimot is, aki a fentebb említett buli Németországból érkező fellépője volt.

A Berlinben élő, félig német, félig Puerto Ricó-i zenei producer Fab Massimo mindig is zenész volt a szíve mélyén. Több mint egy évtizedes zenei produceri tapasztalattal a háta mögött a Tech House saját, Rolling Tech House nevű, egyedi értelmezésében állapodott meg, amely – bevallása szerint – egyfajta menekülés a jelenlegi szcénát elárasztó kommersz irányok elől.

Ha ezt a két zseniális embert összetesszük, akkor – már nyilván sejtitek – olyan adás jön létre, amit nem felejtünk el egyhamar. Ha lemaradtatok volna, akkor hallgassátok vissza az alábbi lejátszón, vagy a Rádió X archívumán keresztül!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!