Etnográf diszkó, Valentin-napi breakbeat

Minden évben igyekszünk kicsit megcsavarni a Valentin-napi műsorkínálatot a Rádió X éterében. Ez 2024-ben sem változott meg, sőt! Ha még életedben nem hallottál a májusfaállításról, vagy szimplán ledarálnál két jó műsort, mutatjuk rögtön BenKane és BenFlows szerda esti adásait! 

Szóval az van, hogy BenKane és KáDé valamiért minden adást masszív 10 perces évődéssel kezd, dacára annak, hogy az X Night Session alapvetően egy zenei műsor, ugyebár. Dave megint egy masszív Valentin-napi válogatással készült, tele szerelmes és szakítós számokkal – már csak ezért is megéri visszahallgatni! De ha ezzel nem hoztuk meg a kedved, akkor se aggódj: olyan etnográfiai irányt vett ugyanis a műsor, hogy megőrülsz. Ha életedben nem hallottál még a májusfaállítás népi hagyományairól, nyomkodd a play gombot, de azonnal!

Aztán jött BenFlows, akit pont azért szeretünk, mert mindig meg tudja húzni a váratlant. És ha már Valentin-napi adás, jöhetett a breakbeat! 😀 Szerda este nyilván nem akartál a pároddal indokolatlanul nagy konfliktusokat vállalni, hogy még a szerelmesek napján is a rádiót hallgatod – bár ha így tettél mégis, akkor minden tiszteletünk – szóval itt az alkalom hogy visszapörgesd ezt az órát is!

Enjoy! 😉

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!