Etnográf diszkó, Valentin-napi breakbeat

Minden évben igyekszünk kicsit megcsavarni a Valentin-napi műsorkínálatot a Rádió X éterében. Ez 2024-ben sem változott meg, sőt! Ha még életedben nem hallottál a májusfaállításról, vagy szimplán ledarálnál két jó műsort, mutatjuk rögtön BenKane és BenFlows szerda esti adásait! 

Szóval az van, hogy BenKane és KáDé valamiért minden adást masszív 10 perces évődéssel kezd, dacára annak, hogy az X Night Session alapvetően egy zenei műsor, ugyebár. Dave megint egy masszív Valentin-napi válogatással készült, tele szerelmes és szakítós számokkal – már csak ezért is megéri visszahallgatni! De ha ezzel nem hoztuk meg a kedved, akkor se aggódj: olyan etnográfiai irányt vett ugyanis a műsor, hogy megőrülsz. Ha életedben nem hallottál még a májusfaállítás népi hagyományairól, nyomkodd a play gombot, de azonnal!

Aztán jött BenFlows, akit pont azért szeretünk, mert mindig meg tudja húzni a váratlant. És ha már Valentin-napi adás, jöhetett a breakbeat! 😀 Szerda este nyilván nem akartál a pároddal indokolatlanul nagy konfliktusokat vállalni, hogy még a szerelmesek napján is a rádiót hallgatod – bár ha így tettél mégis, akkor minden tiszteletünk – szóval itt az alkalom hogy visszapörgesd ezt az órát is!

Enjoy! 😉

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!