The Night Journey turned 1 year old!

1 éves lett az Esti Mesék műsorát készítő Éjszakai Járat! Balázs és Trumpet – szokásukhoz hűen – ebből az apropóból is nagyot alakítottak, mi pedig ismét nagyon büszkék vagyunk. 

365 napja boldogít titeket az éjszaka két kritkusa Balázs és Trumpet. A két srác kezdeményezése az Éjszakai Járattal azért is úttörő, mert nem állnak meg csupán az éjszakai élet történéseinél: kritizálnak, javasolnak, kibeszélik a generációnk aktuális problémáit. Újabban pedig már közösséget is szerveznek. 

Az Éjszakai Járat néhány hónapja a Rádió X stúdiójába is befutott. Nagy öröm ez nekünk, egyrészt azért mert újabb projektre lehetünk végtelenül büszkék, másrészt pedig a srácok egyedi látásmódja tovább színesíti a rádiós palettánkat. Az Esti Mesék című műsoruk épp most készül a 10. adásra. Az epizódokat nagyon szeretitek, aktívan hozzászóltok, amit szintén nagy örömmel figyelünk. 

És ha már itt ez a szuper csapat, az 1 éves szülinapot illik megünnepelni. Balázs és Trumpet – szokásukhoz hűen – ebből az apropóból is nagyot alakítottak és közösségükkel együtt ünnepeltek a Badabing Bárban. Az este házigazdái mellett Thomas Rush, Danny Better, és Haden szolgáltatta a zenét – előbbi két név nem ismeretlen az X hallgatóknak sem. Szóval ha kihagytad, az tényleg nagy kár. 

Balázs és Trumpet az eseményt követően azt írták: 

“2023 januárja óta sok jó élménnyel és sok remek ember társaságával gazdagodtunk, amiért hálásak vagyunk mindenkinek, akivel utunk során találkoztunk.”

Mi biztosak vagyunk abban, hogy ez az út még jó hosszú lesz, és nagyon várjuk a következő megállókat! Ha pedig eddig még nem hallottad az Esti Mesék műsorát, hallgass bele az adásokba alább, vagy a Rádió X archívumán keresztül! 

Oh, és majd elfelejtettük: kövessétek a srácokat TikTok, a Facebook és az Instagram felületükön keresztül!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!