1 éves lett az Éjszakai Járat!

1 éves lett az Esti Mesék műsorát készítő Éjszakai Járat! Balázs és Trumpet – szokásukhoz hűen – ebből az apropóból is nagyot alakítottak, mi pedig ismét nagyon büszkék vagyunk. 

365 napja boldogít titeket az éjszaka két kritkusa Balázs és Trumpet. A két srác kezdeményezése az Éjszakai Járattal azért is úttörő, mert nem állnak meg csupán az éjszakai élet történéseinél: kritizálnak, javasolnak, kibeszélik a generációnk aktuális problémáit. Újabban pedig már közösséget is szerveznek. 

Az Éjszakai Járat néhány hónapja a Rádió X stúdiójába is befutott. Nagy öröm ez nekünk, egyrészt azért mert újabb projektre lehetünk végtelenül büszkék, másrészt pedig a srácok egyedi látásmódja tovább színesíti a rádiós palettánkat. Az Esti Mesék című műsoruk épp most készül a 10. adásra. Az epizódokat nagyon szeretitek, aktívan hozzászóltok, amit szintén nagy örömmel figyelünk. 

És ha már itt ez a szuper csapat, az 1 éves szülinapot illik megünnepelni. Balázs és Trumpet – szokásukhoz hűen – ebből az apropóból is nagyot alakítottak és közösségükkel együtt ünnepeltek a Badabing Bárban. Az este házigazdái mellett Thomas Rush, Danny Better, és Haden szolgáltatta a zenét – előbbi két név nem ismeretlen az X hallgatóknak sem. Szóval ha kihagytad, az tényleg nagy kár. 

Balázs és Trumpet az eseményt követően azt írták: 

“2023 januárja óta sok jó élménnyel és sok remek ember társaságával gazdagodtunk, amiért hálásak vagyunk mindenkinek, akivel utunk során találkoztunk.”

Mi biztosak vagyunk abban, hogy ez az út még jó hosszú lesz, és nagyon várjuk a következő megállókat! Ha pedig eddig még nem hallottad az Esti Mesék műsorát, hallgass bele az adásokba alább, vagy a Rádió X archívumán keresztül! 

Oh, és majd elfelejtettük: kövessétek a srácokat TikTok, a Facebook és az Instagram felületükön keresztül!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!