NiteFlexx is back with another 360 degree drum and bass party!

Szombaton a Turbinában lesz ismét Niteflexx buli, ahol egy különleges 360 fokos felállás vár benneteket. Ha mindig is gondolkodtál azon, hogy milyen jó vibe lehet körbetáncolni a DJ pultot egy Drum and bass eventen, akkor mindenképp ott a helyed!

Ha otthonosan mozogsz a Drum and bass szcénában, a fellépők között biztosan találsz pár érdekes nevet. Itt lesz például Fred V az Egyesült Királyságból és Mountain Japánból.

A Niteflexx már számos izgalmas rendezvényt szervezett, például egész napos DnB-Day minifesztivált, szabadtéri eseményeket a Vajdahunyad várában, valamint egy biciklis, riksán zenélgetős felvonulást Budapesten.

A mostani buli is biztosan ott lesz a különleges események sorában, ez a 360 fokos hangulat ugyanis garantálja az élményt. A házigazda ráadásul az egyik kedvenc Rádió X-es arcotok, Bug lesz. Mellette a kör közepére áll még a szintén az adásokból jól ismert Oliv:R és Shotyoudown, de jelen lesz még R.OWN és Winstone is. Csekkoljátok a jegyeket itt, és az infókat itt. Ott tali!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!