Újra 360 fokos Drum and bass bulival jön a NiteFlexx!

Szombaton a Turbinában lesz ismét Niteflexx buli, ahol egy különleges 360 fokos felállás vár benneteket. Ha mindig is gondolkodtál azon, hogy milyen jó vibe lehet körbetáncolni a DJ pultot egy Drum and bass eventen, akkor mindenképp ott a helyed!

Ha otthonosan mozogsz a Drum and bass szcénában, a fellépők között biztosan találsz pár érdekes nevet. Itt lesz például Fred V az Egyesült Királyságból és Mountain Japánból.

A Niteflexx már számos izgalmas rendezvényt szervezett, például egész napos DnB-Day minifesztivált, szabadtéri eseményeket a Vajdahunyad várában, valamint egy biciklis, riksán zenélgetős felvonulást Budapesten.

A mostani buli is biztosan ott lesz a különleges események sorában, ez a 360 fokos hangulat ugyanis garantálja az élményt. A házigazda ráadásul az egyik kedvenc Rádió X-es arcotok, Bug lesz. Mellette a kör közepére áll még a szintén az adásokból jól ismert Oliv:R és Shotyoudown, de jelen lesz még R.OWN és Winstone is. Csekkoljátok a jegyeket itt, és az infókat itt. Ott tali!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!