"It would be boring to know in advance how a show will turn out"

Szerda esti rezidensünk, Stormasound véletlenül feltalált egy új rádiós műfajt. Izgalmas koncepcióval jelentkezik mostantól minden második héten a Guestpresso! 

A Rádió X-et csinálni azért is jó, mert teljes alkotói szabadság mellett van lehetőségünk új műfajokkal kísérletezni. Működési költségeink jelentős részét a hallgatóknak, nektek köszönhetjük. Ti pedig szerencsére vagytok annyira jó arcok, hogy elnézitek, ha néha kimozdulunk a normál keretekből. 

Ennek egyik eleme Stormasound új koncepciója, ami mostantól minden második szerdán 20 órától hallható a Guestpresso című műsorban. Felmerült ugyanis, hogy mennyire sablonos az, amikor az ember előre eltervezi a műsort és a zenei szelekciót? No persze az adásokra készülni kell és érdemes is, Stormasound pedig mindig jó érzékkel nyúl bele az egyre undergroundabb irányzatokba, de most kitalálta, hogy a műsorok szerkesztésébe bevon titeket is!

Mostantól az általa prezentált műsorok felét szerkesztjük csak meg: az első félórában adunk egy kis ízelítőt a heti friss megjelenésekből, a második 30 perc zenei irányáról viszont az élő műsor hallgatói döntenek. A beküldött üzenetekben a hallgatók zenei stílusokat választanak ki, és a legtöbb szavazatot kapó zsáner azonnal meg is szólal. 

A formátumot még tavaly év végén kezdtük el tesztelgetni, azóta viszont lement már a második adás is belőle. Mert szerettétek, ami tök jó! Ha lemaradtatok róla, hallgassátok vissza alább, vagy a Rádió X archívumán keresztül! 

GUESTPRESSO – 2023.12.20.

GUESTPRESSO – 2024.01.03.

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!