„Unalmas lenne előre tudni, hogy mi sül ki egy műsorból”

Szerda esti rezidensünk, Stormasound véletlenül feltalált egy új rádiós műfajt. Izgalmas koncepcióval jelentkezik mostantól minden második héten a Guestpresso! 

A Rádió X-et csinálni azért is jó, mert teljes alkotói szabadság mellett van lehetőségünk új műfajokkal kísérletezni. Működési költségeink jelentős részét a hallgatóknak, nektek köszönhetjük. Ti pedig szerencsére vagytok annyira jó arcok, hogy elnézitek, ha néha kimozdulunk a normál keretekből. 

Ennek egyik eleme Stormasound új koncepciója, ami mostantól minden második szerdán 20 órától hallható a Guestpresso című műsorban. Felmerült ugyanis, hogy mennyire sablonos az, amikor az ember előre eltervezi a műsort és a zenei szelekciót? No persze az adásokra készülni kell és érdemes is, Stormasound pedig mindig jó érzékkel nyúl bele az egyre undergroundabb irányzatokba, de most kitalálta, hogy a műsorok szerkesztésébe bevon titeket is!

Mostantól az általa prezentált műsorok felét szerkesztjük csak meg: az első félórában adunk egy kis ízelítőt a heti friss megjelenésekből, a második 30 perc zenei irányáról viszont az élő műsor hallgatói döntenek. A beküldött üzenetekben a hallgatók zenei stílusokat választanak ki, és a legtöbb szavazatot kapó zsáner azonnal meg is szólal. 

A formátumot még tavaly év végén kezdtük el tesztelgetni, azóta viszont lement már a második adás is belőle. Mert szerettétek, ami tök jó! Ha lemaradtatok róla, hallgassátok vissza alább, vagy a Rádió X archívumán keresztül! 

GUESTPRESSO – 2023.12.20.

GUESTPRESSO – 2024.01.03.

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!