Bug Presents is back with a new season!

Hamarosan új évaddal tér vissza a Bug Presents sorozat a Rádió X műsorán! Mondhatnánk nagyon elcsépelten, hogy sokan kértétek. De az igazság az, hogy ezt tényleg sokan kértétek, hisz a műsor már az első néhány rész alatt komoly közösséget épített és pillanatok alatt a magyarországi underground szcéna meghatározó hangja lett. Alig várjuk a folytatást!

Néhány hete Bug, a műsor szerkesztője és műsorvezetője egy szuper Instagram videóban foglalta össze a sorozat első évadát. A videó vége már itt is misztikusra sikerült és talán kicsit mindenki reménykedett a folytatásban.

A műsor valódi közösséget épített. Számos zenei irányzatnak, producernek és előadónak adott ugyanis bemutatkozási lehetőséget. Olyan arcok jártak nálunk, akikről valahogy a mainstream mindig elfeledkezik, mi viszont büszkék vagyunk arra, hogy ezek a tehetségek a Rádió X-en pipálhatták ki első rádiós szereplésüket. A jó hír, hogy már nem kell sokat várni: jön a Bug Presents második évada! És persze nem is Bugról beszélnénk, ha nem lenne erről a hírről is egy szuper videó.

Bug, a műsor szerkesztője és műsorvezetője a videóban elmondta: a második évad továbbra is küldetésének tekinti az underground szcéna képviseletét, ugyanakkor számos újítást is tartalmaz majd. A stúdióba érkeznek többek között már ismertebb producerek és DJ-k is, akik fontos munkájukkal formálják az igényes éjszakai életet. A cél, hogy ezeket a szereplőket a műsoron keresztül jobban megismerjétek, illetve hogy olyan témákról is adásokat halljatok, amikről máshol nem lehetne beszélni.

Alig várjuk a folytatást! Ha pedig úgy érzed, hogy Te is szívesen bemutatnád saját zenei irányzatod a műsorban, jelentkezz ide kattintva!

…és hogy addig se maradj igényes zene nélkül, hallgasd vissza a Bug Presents első évadát itt, vagy a Rádió X archívumán keresztül!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!