Új évaddal jelentkezik a Bug Presents!

Hamarosan új évaddal tér vissza a Bug Presents sorozat a Rádió X műsorán! Mondhatnánk nagyon elcsépelten, hogy sokan kértétek. De az igazság az, hogy ezt tényleg sokan kértétek, hisz a műsor már az első néhány rész alatt komoly közösséget épített és pillanatok alatt a magyarországi underground szcéna meghatározó hangja lett. Alig várjuk a folytatást!

Néhány hete Bug, a műsor szerkesztője és műsorvezetője egy szuper Instagram videóban foglalta össze a sorozat első évadát. A videó vége már itt is misztikusra sikerült és talán kicsit mindenki reménykedett a folytatásban.

A műsor valódi közösséget épített. Számos zenei irányzatnak, producernek és előadónak adott ugyanis bemutatkozási lehetőséget. Olyan arcok jártak nálunk, akikről valahogy a mainstream mindig elfeledkezik, mi viszont büszkék vagyunk arra, hogy ezek a tehetségek a Rádió X-en pipálhatták ki első rádiós szereplésüket. A jó hír, hogy már nem kell sokat várni: jön a Bug Presents második évada! És persze nem is Bugról beszélnénk, ha nem lenne erről a hírről is egy szuper videó.

Bug, a műsor szerkesztője és műsorvezetője a videóban elmondta: a második évad továbbra is küldetésének tekinti az underground szcéna képviseletét, ugyanakkor számos újítást is tartalmaz majd. A stúdióba érkeznek többek között már ismertebb producerek és DJ-k is, akik fontos munkájukkal formálják az igényes éjszakai életet. A cél, hogy ezeket a szereplőket a műsoron keresztül jobban megismerjétek, illetve hogy olyan témákról is adásokat halljatok, amikről máshol nem lehetne beszélni.

Alig várjuk a folytatást! Ha pedig úgy érzed, hogy Te is szívesen bemutatnád saját zenei irányzatod a műsorban, jelentkezz ide kattintva!

…és hogy addig se maradj igényes zene nélkül, hallgasd vissza a Bug Presents első évadát itt, vagy a Rádió X archívumán keresztül!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...