Once again we have prepared for the New Year with a marathon show!

A Rádió X közössége 2023-ban sem ismert műfaji határokat. Ezt az attitűdöt használva ismét maratoni szilveszteri műsort készítettünk, ahol többek között sokszínű zenei válogatásokat, és egy alternatív évértékelőt is hallhattatok.

December 31-én déltől este 10 óráig a Rádió X DJ csapata gondoskodott a különleges zenei válogatásról. Az óév utolsó két, és az újév első órájában Szabó Norbert, Vanda és KáDé tartott alternatív évértékelőt. A keserédes évzárót idén meghagytuk másnak. Norbi ötlete nyomán rögtönzött alternatív univerzumot kreáltunk, amitől máris sokkal abszurdabb és groteszkebb lett a 2023-as év. Azt szokták mondani, hogy a magyar egy sírva vigadó nép – nos, mi sok esetben a nevetéstől jutottunk el a könnyekig. Szóval nevessetek velünk, ha lemaradtatok, hallgassátok vissza a 3 órás adást!

Hajnali 1 órától visszaadtuk a stúdiót a Rádió X DJ csapatának, akik reggel 8 óráig a műfaji paletta gyakorlatilag minden szegletét bejárták. A klubzenétől a Breakbeat-ig, a Techno-tól a House-ig gyakorlatilag minden IS hallható volt. Összeszedtük neked egy helyre az összes elhangzott mixet, szóval ha lemaradtál róla, máris pörgetheted az after mellé! Sőt, a két műsorvezető, Jankus és KáDé az órák elején tartogat néhol pár nagyon rossz szóviccet is, szóval ha már épp kijózanodtál, ettől garantáltan visszadőlsz az ágyba.

Mint mindig, a szilveszteri műsor idén is egy nagy összefogás eredményeként született meg. Itt is szeretnénk köszönetet mondani a Rádió X szuper csapatának, akik lehetővé tették, hogy a műsor létrejöhessen. És köszi nektek is a sok támogató üzenetet, jövőre is vagyunk végig!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!