Ismét maratoni műsorral készültünk az újévre!

A Rádió X közössége 2023-ban sem ismert műfaji határokat. Ezt az attitűdöt használva ismét maratoni szilveszteri műsort készítettünk, ahol többek között sokszínű zenei válogatásokat, és egy alternatív évértékelőt is hallhattatok.

December 31-én déltől este 10 óráig a Rádió X DJ csapata gondoskodott a különleges zenei válogatásról. Az óév utolsó két, és az újév első órájában Szabó Norbert, Vanda és KáDé tartott alternatív évértékelőt. A keserédes évzárót idén meghagytuk másnak. Norbi ötlete nyomán rögtönzött alternatív univerzumot kreáltunk, amitől máris sokkal abszurdabb és groteszkebb lett a 2023-as év. Azt szokták mondani, hogy a magyar egy sírva vigadó nép – nos, mi sok esetben a nevetéstől jutottunk el a könnyekig. Szóval nevessetek velünk, ha lemaradtatok, hallgassátok vissza a 3 órás adást!

Hajnali 1 órától visszaadtuk a stúdiót a Rádió X DJ csapatának, akik reggel 8 óráig a műfaji paletta gyakorlatilag minden szegletét bejárták. A klubzenétől a Breakbeat-ig, a Techno-tól a House-ig gyakorlatilag minden IS hallható volt. Összeszedtük neked egy helyre az összes elhangzott mixet, szóval ha lemaradtál róla, máris pörgetheted az after mellé! Sőt, a két műsorvezető, Jankus és KáDé az órák elején tartogat néhol pár nagyon rossz szóviccet is, szóval ha már épp kijózanodtál, ettől garantáltan visszadőlsz az ágyba.

Mint mindig, a szilveszteri műsor idén is egy nagy összefogás eredményeként született meg. Itt is szeretnénk köszönetet mondani a Rádió X szuper csapatának, akik lehetővé tették, hogy a műsor létrejöhessen. És köszi nektek is a sok támogató üzenetet, jövőre is vagyunk végig!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!