A BBC Radio 1 műsorán guestmixelt Bug!

Mindig nagyon büszkék tudunk lenni, amikor X-es barátaink újabb mérföldköveket pipálnak ki – így van ez most is. Bug ezúttal a BBC Radio 1 Dance műsorán hozott egy 30 perces szettet. Nem érdemes kihagyni! 

Néhány nappal ezelőtt meglepetésként érkezett Bug bejelentése, miszerint 30 perces vendégmixet játszik a BBC Radio 1 Drum and Bass műsorában. Az adásokat Charlie Tee prezentálja, aki saját magát DJ-ként, rádiósként, és “büszke zenei nerdként” írja le. Az biztosan elvitathatatlan tőle, hogy a törtütemek úttörője: például pont a rádióműsorán keresztül rengeteget tett azért, hogy a műfaj szélesebb rétegek számára is elérhetővé váljon. 

Ebbe a műsorsorozatba vitt most egy kis hazai zakatolást Bug, vendégmixét hétvégén sugározta a Radio 1’s Drum & Bass Mix – ide kattintva vissza is hallgathatod. Az biztos, hogy kishazánkból ehhez hasonló lehetőség ritkán talál meg előadókat, a hazai női szcénából pedig – szinte biztosan kijelenthető – hogy Bug csípte el az első spotot a BBC Drum and Bass műsorában. 

Bug az adást megelőzően elmondta:

Charlie Tee hatalmas inspiráció és ikon számomra, valaki, aki motivált, hogy elindítsam a saját műsoromat a Rádio X-en. Megtiszteltetésnek érzem, hogy a műsorában szerepelhetek!

Az említett műsor új évada pedig hamarosan, várhatóan 2025 elején újra támad a Rádió X-en! Addig is pörgessétek sokat Bug vendégmixét és hallgassátok vissza a Bug Presents korábbi adásait az alábbi lejátszón keresztül!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...