Hedex mellett áll színpadra Bug a budapesti Mixmag eventen!

Bejelentette a Mixmag a Burn Energy Tour 2024 első állomását – a tört ütemek szeptember 13-án érkeznek az Arzenálba. A bulin Hedex hozza a klasszikus UK hangzást, Bug pedig ismét megmutatja, mit tudnak a hazaiak. Büszkék vagyunk, legyetek ti is, és menjetek el! 

Kár erről az eseményről nagyon sokat írni, mert a lineupra nézve itt tutira az lesz, hogy majd odamegyünk szeptember 13-án, és jó lesz. De ha már így összejöttünk, elmondjuk, hogy ott lesz tehát Hedex, akit nyilván nem kell bemutatnunk, jön még Charlie Tee a BBC Radio 1 DJ-je, itt lesz Latte, és hát persze a hazai erők. 

A pultban a pirosfehérzöldeket Shaymi és Bug képviseli majd, akik ketten önmagukban olyan zseniálisak, hogy már csak miattuk oda kéne menni. 

Bug a Rádió X állandó szerkesztője, és mindig ad alkalmat arra, hogy büszkék legyünk rá. Legutóbb KáDéval és Fiyuuval beszélgetett az ROTB műsorában, ha lemaradtál róla, mindenképp hallgass bele!

Shaymi 2021 végén járt a Rádió X stúdiójában az X Night Bass Sessionben. Emlékezetes szettet hozott, érdemes a buli előtt feleleveníteni! 

„Budapesten a Drum and Bass gyökerei igazán mélyen futnak, ezért mindig alig várom, hogy visszatérjek!  – erről beszélt Hedex a Mixmagnak. 

És mi is alig várjuk. Budapest és az Arzenál a Burn Energy Tour 2024 első állomása, de további bulik várhatók még Lengyelországban, Olaszországban és Spanyolországban is. További részleteket itt találtok.

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...