Keszthelyen zárta a nyarat a Rádió X!

Az a baj a nyárral, hogy mindig akkor ér véget, amikor pont megszoknánk. Sőt, igazából meg is szoktuk, két fesztivál között jutott eszünkbe teljesen véletlenül, hogy majd egyszer eljön az augusztus vége is. Ez még épp elég volt ahhoz, hogy gyorsan összerántsunk valami nyárzáró eventet, ami ráadásul egész jól sikerült. Köszi, Keszthely! Köszi, Bloom Bár!

Szóval az úgy volt, hogy valahol július közepe magasságában kaptunk egy megkeresést a Bloom Bár szervezőitől, hogy szívesen látnának minket valami közös kollabra, még a nyár végéig. Először megijedtünk kicsit, hisz realizáltuk, hogy mindjárt véget is ér a kedvenc hónapunk, viszont jött valami izgalom is, hisz mindig szuper dolog veletek találkozni. Szóval úgy voltunk vele, hogy szervezünk valamit, és elküldtük a Rádió X 8 fős szakember különítményét a gyönyörű Keszthelyre, csak hogy mégse legyen azért olyan gyönyörű. 

Az ilyen projekteket azért is szeretjük egyébként, mert önmagában már az együtt töltött idő, a készülődés és az utazás is egy fantasztikus közösségformáló élmény. Az már csak hab a tortán, hogy dacára az augusztus 20-a után kopogtató totális holtszezonnak, egész jól sikerült az eseményünk is, veletek közösen! 

Sőt, annyira jófejek vagyunk, hogy az egészet fel is vettük nektek. Szuper szettek voltak, a DJ pult mögött a Troublemakerz és a Dual Fusion 1-1 tagja, valamint SVNDR, Thaibi és Palo váltotta egymást. Ha nem hallgattad a közvetítést, itt megteheted:

Velünk volt még Szabó Norbi és Vanda, akik tök jó képeket csináltak, valamint ott volt a KáDé, aki a technikát egyengette és igencsak komoly fejet vágott hozzá.

Kösziköszi mindenkinek, hogy voltatok! Az tuti, hogy valahol folytatjuk. A nyár végével pedig érdemes követni a rádiót is, lassan kikopnak az ismétlések és visszatérünk a stúdióba is csomó jó műsorral, szóval reméljük, hogy a következő hónapokban is maradtok a jobb zenével és a jobb szöveggel! 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...