Heti tehetségsávot indít a Wild Boar Project a Rádió X-en!

A Rádió X és a Wild Boar Project csapatának kapcsolata évekre nyúlik vissza. Valahogy, valamilyen formában mindig összetalálkoztunk, és ezeken az alkalmakon mindig jól megbeszéltük, hogy majd csinálunk közösen valamit. Épp ezért szupernagy öröm, hogy végre veletek is megoszthatjuk: július 17-től érkezik az éterbe a Wild Boar Radio Show! 

Pusztai Boglárka, a Wild Boar Project alapítója és főszervezője az Esti Mesék vendége, még márciusban

Mi az a Wild Boar Project?

A Wild Boar Project az utóbbi időben főleg az igényes house zenei eseményeivel veteti észre magát a hazai éjszakai életben. Folyamatosan kutatják az új tehetségeket, különböző open-deck bulikon keresztül pedig bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a feltörekvőknek, akiket szakmailag is támogatnak. Nagyon örülünk annak, hogy ezt a tevékenységüket most egy saját rádióműsor elindításával is fejlesztik, ezzel is bővítve a projekt által felkarolt előadók nyilvánosságát. 

Na jó, de mi lesz ez a műsor? 

A Wild Boar Radio Show július 17-étől minden szerdán 19 órától jelentkezik majd a Rádió X műsorán egy teljes órán keresztül. Ez tulajdonképpen egy rádiós open deck, de nagy figyelmet fordítunk arra, hogy beszámoljunk a csapat legfrissebb híreiről, felhívásairól, eseményeiről is. 

Legyél velünk szerdán 19 órától! Ha ennél is jobban érdekel a Wild Boar Projekt munkája, olvasd vissza korábbi interjúnkat Pusztai Bogival, a projekt egyik alapítójával, vagy hallgasd vissza a műsort az alábbi lejátszón keresztül! 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...