David Penn és Mark Knight is Daniel Dash új trackjét pörgeti!

Daniel Dash az a DJ a Rádió X-en, aki miatt – talán nem túlzás kijelenteni – százak fedezték fel maguknak ismét a House műfajt. Dani nem csak kitűnően válogat, hanem zseniális producer is. Legújabb dalát egészen nagy nevek is felfedezték, szóval megint van okunk büszkének lenni!

Daniel Dash mindig meg tud minket lepni. Egyrészt minden vitán felül áll, hogy a Rádió X egyik legtechnikásabb DJ-je, de itt a történet még nem áll meg. Gyakran írjátok például, hogy kifejezetten miatta és az adásai hatására kezdtetek el újra House zenét hallgatni és House zenei bulikba járni. 

Dani nem csak ügyesen válogat, hanem zseniális producer is! Néhány nappal ezelőtt jelentette meg legfrissebb trackjét “Bless Ya” címmel a HouseU kiadónál. Dash korábbi dalai is tudtak már igazán nagyot szólni – az új szerzemény viszont megjelenése után egyből a felkapott kategóriába került. David Penn, nemzetközileg is ismert DJ és producer például saját rádióműsorában pörgette a dalt, példáját pedig Mark Knight is követte a Toolroom Radioban. 

Nagyon drukkolunk a folytatáshoz!

Addig is mondjuk a teendőket: egyrészt hallgassátok meg, másrészt szeressétek Daniel Dash új dalát. A teljes boldogsághoz pedig szerezzetek magatoknak valakit, aki olyan komolyan néz rátok mint Dani a monitorra, a kiemelt képen. 

Daniel Dash – Minden szerdán 22 órától a Rádió X-en!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!