Neuróval és nyereményjátékkal támad kedd éjszaka a Ruff On The Beat! 

Erősen kezdi az őszi szezont a Ruff On The Beat csapata. A stúdióba ezúttal Hated érkezik, a srácok pedig még egy nyereményjátékkal is készülnek nektek. Kedd éjszaka ismét ROTB a Rádió X műsorán! 

A műsor tartalmából:

Hated neve a Rádió X hallgatóinak nem ismeretlen. Egyrészt járt is már nálunk, de ami fontosabb: mintegy 10 éve iránymutató arc a neurós körökben, miközben egyre erősebb trackekkel látja el a hallgatóságot. 

Hated nevével egy nagy rakás kiadónál összefuthattunk már, ilyenek például a Big Riddim Recordings, a Zoobass Records, vagy akár Hated egyik leghallgatottabb kollaborációja a Holland The Audio Killers formációval, amely “Bitchslap” néven az NFWE és a Raving Panda közös gondozásában látott napvilágot. A napokban debütált legfrissebb zenéje a cseh Corrupted Order-nél “Fucking Happy” címmel. Ezen megjelenéseknek is köszönhetően nem csak Magyarországot zenélte körbe. Headlinerként többször bevette Szlovákiát, Csehországot, Ausztriát és Romániát, valamint lehetősége volt tehetségét megmutatni Portugáliában, Máltán és Belgiumban is!

Mindezek mellett olyan előadókkal osztozkodott egy színpadon mint a jól ismert Hallucinator duo, Noisia, The Upbeats, Black Sun Empire, Audio, A.M.C, Neonlight, Delta Heavy, Sigma, Phace, Pythius, Merikan és még számtalan sok név! Lesz bőven miről beszélni a Ruff On The Beat következő adásában!

Érkezik az első ROTB nyereményjáték is! 

A műsort már csak azért is érdemes mindenképp követni, hiszen az adásban érkezik az első ROTB nyereményjáték is! A Bladerunnaz 25 éves szülinapi eseménysorozata keretében egy igazán izgalmas buli készülődik. A szervezők megfogalmazása szerint: 

Október 18-án Audio és Ed Rush dupla albumbemutató party az Akváriumban! Ha mindez nem lenne elég visszatér a legendás Spor és egy Merikan b2b Pythius szett adja majd meg a kegyelemdöfést.

Az eseményről bővebben itt is tudtok olvasni. 

És ami nekünk külön érdekessé teszi az eventet: a fellépők között Hated nevével is találkozhattok, így ha Ti vagytok a szerencsések, élőben is elkaphatjátok! A bulira nyerhettek jegyet, ehhez nem kell mást tenni, mint csatlakozni az élő adáshoz, és üzenetet küldeni a Rádió X appon, vagy a Rádió X weboldalán keresztül! 

RUFF ON THE BEAT // Keddről szerdára virradó éjszaka éjféltől hajnali 1-ig a Rádió X műsorán!

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...