Az X ajánlja: ismét Unravel buli az Arzenálban!

Ismét egy szuper eventet hozott nektek az Unravel csapat! Ezúttal az Arzenál falai közt mozgolódnak majd két külföldi és négy hazai artist ütemeire. Szeptember 27-én ott tali! 

Kifejezetten változatos hangzásvilággal indítja az őszt az Unravel. A csapat ismét egy brutál jó bulira készül, melynek helyszíne ezúttal az Arzenál lesz. A szeptember 27-i buli kötetlen, a főbb fellépők között több, az X műsoraiból ismert arcot is megtaláltok, külföldi artistok mellett. 

Tört ütemek, nem csak itthonról

Érkezik például Nitepunk, aki egy rakás megjelenéssel büszkélkedhet számos neves kiadó gyűjteményében, többek között a UKF-en, a Monstarcat-en, Noisia Vision nevű kiadóján, vagy a már megszűnt, de legendás Never Say Die-on. Velünk lesz a kísérleti basszus zene élvonalának képviselője, Shadient is! A londoni művész saját hangzásvilágának és az elektronikus zene határainak feszegetéséről ismert. Zenéjét elegáns, melankolikus dallamok, fondorlatos felépítések és erőteljes basszusok jellemzik.

Bug, Too Old, Dübel, Pacso

Ez egy önálló fesztivál- lineup is lehetne, de nem! Ez a négy remek ember szintén a pultba áll, csak hogy biztosan változatos legyen a zenei skála. Mindannyian jártak már korábban az X stúdiójában, szóval a cikk végén találtok pár ajánlatot a korábbi adásaikból. Addig is: csekkoljátok az eseményt és biztosítsátok be a jegyeteket, mert odakint már nagyon hideg van, roppant kellemetlen, ha Te leszel az a forma, aki már pont nem jut be. 

Elgyertek!

Ajánló

Bug rengeteg alkalommal boldogított már minket, és fog is, szóval tőle egy teljesen random mixet választottunk: 

Too Old kicsivel több, mint egy éve járt nálunk utoljára. Ezt is ajánljuk hallgatásra!

Dübel már nem először fordul elő Unravel eseményeken. A legutóbbi Unravel buli hanganyagát játszotta az X is, mutatjuk a Földalatti vonatkozó adását:

Pacso szintén hétről- hétre megjelenik a Rádió X-en, így nagyon nehéz tőle választani. Érdemes tőle mindent IS meghallgatni, de példaként itt a szilveszteri adása:

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...