Keszthelyen zárta a nyarat a Rádió X!

Az a baj a nyárral, hogy mindig akkor ér véget, amikor pont megszoknánk. Sőt, igazából meg is szoktuk, két fesztivál között jutott eszünkbe teljesen véletlenül, hogy majd egyszer eljön az augusztus vége is. Ez még épp elég volt ahhoz, hogy gyorsan összerántsunk valami nyárzáró eventet, ami ráadásul egész jól sikerült. Köszi, Keszthely! Köszi, Bloom Bár!

Szóval az úgy volt, hogy valahol július közepe magasságában kaptunk egy megkeresést a Bloom Bár szervezőitől, hogy szívesen látnának minket valami közös kollabra, még a nyár végéig. Először megijedtünk kicsit, hisz realizáltuk, hogy mindjárt véget is ér a kedvenc hónapunk, viszont jött valami izgalom is, hisz mindig szuper dolog veletek találkozni. Szóval úgy voltunk vele, hogy szervezünk valamit, és elküldtük a Rádió X 8 fős szakember különítményét a gyönyörű Keszthelyre, csak hogy mégse legyen azért olyan gyönyörű. 

Az ilyen projekteket azért is szeretjük egyébként, mert önmagában már az együtt töltött idő, a készülődés és az utazás is egy fantasztikus közösségformáló élmény. Az már csak hab a tortán, hogy dacára az augusztus 20-a után kopogtató totális holtszezonnak, egész jól sikerült az eseményünk is, veletek közösen! 

Sőt, annyira jófejek vagyunk, hogy az egészet fel is vettük nektek. Szuper szettek voltak, a DJ pult mögött a Troublemakerz és a Dual Fusion 1-1 tagja, valamint SVNDR, Thaibi és Palo váltotta egymást. Ha nem hallgattad a közvetítést, itt megteheted:

Velünk volt még Szabó Norbi és Vanda, akik tök jó képeket csináltak, valamint ott volt a KáDé, aki a technikát egyengette és igencsak komoly fejet vágott hozzá.

Kösziköszi mindenkinek, hogy voltatok! Az tuti, hogy valahol folytatjuk. A nyár végével pedig érdemes követni a rádiót is, lassan kikopnak az ismétlések és visszatérünk a stúdióba is csomó jó műsorral, szóval reméljük, hogy a következő hónapokban is maradtok a jobb zenével és a jobb szöveggel! 

YOU GET IT FOR FREE, WE GET A YEAR'S WORTH OF IT

Donating 1% of your tax is 5 minutes for you, another year for us.

With the monthly donations of more than 30 members and about 4000 volunteer hours, we have managed to enrich the Hungarian airwaves with live shows every day for the past year. Among these, we regularly broadcast programmes on music, public affairs and everyday topics. Your help is essential to ensure that we can continue to operate next year at the same, if not higher, level as in 2023. Allocate 1% of your tax to make sure it goes to the right place. It costs you nothing, but it helps us enormously. Follow our guide, which explains in 2 minutes how you can support X.

Click for help!

Read more...