Ha idén csak egy House bulira nézel le, ez legyen az!

Itt a Rádió X megújult weboldalán időről- időre igyekszünk bemutogatni olyan eseményeket, amit a csapathoz köthető szuper önszerveződő emberek álmodnak meg. Ilyesmivel probálkozik most Ryder is. Mondjuk mit kell a naptárba írni: House Marathon – OFF Kultur – február 10. Elgyertek!

Ben Flows, Cumba, Danny Better, Drop The Cheese, Edo Denova, Mita és Ryder korábban már több alkalommal zenélgetett együtt ilyen- olyan eseményeken – emlékezzetek vissza például arra, amikor ez a zseni csapat a Szigeten hozta össze a tavalyi év találmányát, a folyamatosan mozgó és zenélő Bolt Taxis kisautót. 

Ezúttal a hangrendszer biztos kicsit nagyobb lesz, Ryder és Cypher Town csapata ugyanis az esemény Facebook oldalán azt ígéri, hogy a buli helyszínéül szolgáló OFF Kultur berendezését fel is turbózzák kicsit. 

A buli a nyári daytime mocorgások és a téli klubos veretések tökéletes fúziója

– így foglalta össze a célokat Ryder, aki külön kiemelte, hogy este 8 órától már érdemes megérkezni egy jó alapozásra, hogy aztán éjféltől mindenki kellően el nem ítélhető állapotban rúgja el együtt a pöttyöst. 

Szóval mégegyszer:

RYDER & Friends ✘ House Marathon @ OFF Kultur – 1045 Budapest, Berni utca 1.

2024. Február 10.

Ott tali! A bemelegítés mellé pedig ajánljuk Ryder egyik korábbi X-es adását. 

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!