„Mi ez a jó swing?”

Különleges zenei válogatással indítottuk a hétvégét. Roger Bucks, aki egyébként is mindig meglep minket valami különlegességgel, ezúttal swing darabokat vett elő, úgy, ahogy még biztosan nem hallottátok. 

A swing szigorúan véve a jazz egyik alműfaja, ami a harmincas években alakult ki, és főleg az Amerikai Egyesült Államokban vált igazán népszerűvé. Aztán teltek- múltak az évek és a stílus hol populáris volt, hol nem. Nagy felfutása volt például a kilencvenes években és azt tapasztaljuk, hogy a mai zenék is bőven inspirálódnak ezekből az irányokból. Szóval Roger nem gondolkodott sokáig és egy nagyon különleges szelekciót pattintott össze az újhullámos swing egyre bővülő kínálatából. 

Az adást nagyon szerettétek – a cikk címét egyébként pont TOM97 nevű rendszeres kommentelőnktől loptam – szóval itt az ideje visszahallgatni! Ha pedig lemaradtál róla, akkor pedig duplán érdemes visszahallgatni alább, vagy a Rádió X archívumán keresztül!

NEKED INGYEN VAN, MI EGY ÉVIG SZÓLUNK BELŐLE

Adód 1%-ának felajánlása neked 5 perc, nekünk egy újabb év.

Több mint 30 tagunk havi támogatásaiból, nagyjából 4000 önkéntes munkaórával sikerült az elmúlt egy évben minden nap élő műsorral gazdagítani a magyar étert. Ezek közt rendszeresen zenei, közéleti és mindennapi témákkal foglalkozó műsorokat sugároztunk. Ahhoz, hogy a következő évben is legalább olyan, de inkább magasabb színvonalon tudjunk üzemelni mint 2023-ban, elengedhetetlen a TE segítséged is. Rendelkezz adód 1%-áról, hogy biztosan jó helyre kerüljön. Ez neked nem kerül pénzbe, nekünk viszont óriási segítség. Kövesd a segédletünket, amelyben 2 perc alatt elmagyarázzuk, hogyan tudod támogatni az X-et.

Kattints ide a segédletért!

Továbbiak...

TÁMOGASD AZ X-ET adód 1%-ÁVAL!